Bedrijfsvideo van Karijn Fotografie tijdens haar fotoshoot in Drenthe

Een belangrijk onderdeel van het werk van mijn vriendin Karijn Seldam (Karijn Fotografie) is familie- en brandingfotografie. Graag wilde ik haar helpen om de kwaliteit van haar werk en haar bijzondere omgang met mensen zichtbaarder te maken. Toen ik de kans kreeg om mee te gaan met de zwangerschapsshoot van Elina en Martijn pakte ik die daarom met beide handen aan, om een mooie bedrijfsfilm van Karijn te maken.

Karijn had afgesproken met de zwangere Elina en haar vriend Martijn bij het prachtige Loomeer, bij Schoonloo in Drenthe. Karijn komt hier al sinds haar jeugd. Met die kennis, in combinatie met haar fotografische oog voor licht en locaties, bracht zij het koppel naar de mooiste plekjes. Als videograaf bleef ik zoveel mogelijk op de achtergrond, waarbij ik er ook nog rekening mee hield dat Martijn liever niet al te herkenbaar in beeld wilde. Bekijk hieronder het resultaat!

Snel werken, veel resultaat

Wat me erg opviel is hoe snel de fotoshoot klaar was, terwijl er tijdens de shoot door Karijn ook uitgebreid de tijd werd genomen om kennis te maken en ideeën te bespreken! Dat betekende ook dat ik als videograaf snel moest werken. Voor de meeste shots kreeg ik maar één kans, maar dat pakte gelukkig prima uit. Ook voor Karijn, kijk maar op haar blog, dat vol staat met mooie foto’s van die middag!

Wil jij ook?

Vind jij deze video ook geslaagd en ben je als fotograaf of andere creatieve ondernemer ook geïnteresseerd in zo’n videoportret? Dat is al mogelijk vanaf €249 excl. btw!