Eind vorig jaar maakte ik een uitgebreide fotoreportage van het tienjarig jubileum van TechYourFuture, het expertisecentrum voor bèta en technologie in Oost-Nederland. Een groot aantal partners (o.a. van Saxion, de Universiteit Twente en Windesheim) en stakeholders (o.a. van Provincie Overijssel en Metaalunie) kwamen samen in de Zwarte Silo in Deventer om te reflecteren op tien jaar van samenwerkingen tussen kennisinstellingen, onderwijs, bedrijfsleven en de publieke sector in Twente, de Stedendriehoek, Zwolle en de Achterhoek. Het leek me een goede gelegenheid om eens een grotere serie evenementfotografie met jullie te delen!

De fotoreportage

Het was een afwisselend evenement, met sprekers, interactieve workshops, een lunch, een boekuitreiking en een borrel. Dit gaf mij volop mogelijkheden om interactie en plezier tussen de deelnemers in beeld te brengen. Hier is een subselectie van 16 foto’s te zien.

Meer dan alleen een aandenken

Aan het fotograferen van een evenement als dit houd ik vaak ongeveer 200 unieke, geslaagde en mooi nabewerkte foto’s over. Deze hebben niet alleen waarde voor de organisatie en de deelnemers als aandenken aan een succesvolle dag, maar de beelden kunnen nog jaren in allerlei uitingen van TechYourFuture worden gebruikt. Er zitten mooie actiefoto’s van belangrijke personen tussen en je krijgt een goed beeld van de werksfeer, waardoor de beelden ook een rol kunnen spelen bij het aantrekken van nieuwe werknemers. Bovendien vormen de foto’s waarop ook promotiemiddelen als roll-up banners en brochures te zien zijn het bewijs voor investeerders dat TechYourFuture haar taak serieus neemt en het geld goed besteedt. Tot slot zal mijn fotoserie ongetwijfeld weer gebruikt gaan worden bij de promotie van toekomstige evenementen!

Nog meer evenementfotografie

Wil je meer voorbeelden van mijn werk zien? Bekijk mijn portfolio eventfotografie of de diashow met evenementfoto’s op YouTube!

Informeer over fotografie van jouw evenement

Of stuur een mail naar gijs@gijsvofoto.nl