Evenementfotografie

Gijs heeft jarenlange ervaring als fotograaf van met name zakelijke evenementen. Dat kunnen serieuze meet-ups, conferenties of open dagen zijn, maar ook ontspannende activiteiten waar de modder vanaf spat! Menselijke interactie is iets waar Gijs altijd naar zoekt, want dat laat uw foto’s echt spreken. Een aftermovie van uw evenement is ook mogelijk.

Bekijk nu ook een uitgebreider portfolio evenementfotografie op YouTube.

“Ik kwam Gijs regelmatig tegen bij evenementen op de Universiteit Twente waarbij fotografie nodig was. [Hij is] altijd plezierig om mee te werken, draagt een glimlach op zijn gezicht, maar blijft altijd professioneel als het gaat om evenementfotografie. Het is een groot genoegen om hem erbij te hebben bij zakelijke of persoonlijke evenementen. Uitmuntende fotografische vaardigheden vormen uiteraard de kern van zijn bedrijf. Ik kan Gijs zijn diensten sterk aanbevelen!”

Research Coordinator, Universiteit Twente, Enschede

Werkwijze van de evenementfotograaf

Fotografie van veraf en dichtbij

Als ervaren eventfotograaf weet Gijs wanneer de situatie erom vraagt om ergens met de camera bovenop te gaan zitten, of juist een onopvallende fly on the wall te zijn. Hij gaat respectvol om met de beleving van de gasten op uw evenement. Op belangrijke sleutelmomenten zoals een prijsuitreiking of een openingshandeling staat Gijs vooraan, zoals van een professionele persfotograaf verwacht wordt. En hij is ook niet bang om het strijdgewoel van een watergevecht of polonaise te betreden als dat een spectaculaire foto oplevert!

Menselijke interactie

Bij zijn evenementfotografie zoekt Gijs naar menselijke interactie en emoties zoals verwondering, blijdschap en enthousiasme. Foto’s van ge├źngageerde sprekers of artiesten zijn mooi, maar als het publiek ook zichtbaar is dan vertelt de foto veel meer een verhaal. En geef toe, als de zaal half leeg is dan ziet u dat liever niet op de foto’s terug, toch? Gijs kent volop trucs om uw zakelijke evenement er drukbezocht en succesvol te laten uitzien.

Hoog en laag

Evenementfotografie vraagt soms om wat lenigheid en atletiek. Loopt de groep een route op een mooie locatie? Dan trekt Gijs even een sprintje vooruit. Is de ruimte te krap? Dan wurmt hij zich desnoods in een klein hoekje. Voor een mooie foto van een drukke rondleiding moet Gijs de camera soms hoog in de lucht houden. En als kinderen op de grond spelen dan moet de camera ook zo laag zijn, anders is hun interactie met elkaar en het speelgoed moeilijk zichtbaar.

Soorten zakelijke evenementen

Gijs is de juiste keuze voor fotografie van uw:

  • congres of conferentie
  • workshop of cursus
  • open dag
  • familiedag of sportdag
  • jubileum of lustrum
  • festival
  • gastcollege
  • enzovoort!

Informeer over fotografie van jouw evenement

Of stuur een mail naar gijs@gijsvofoto.nl