Bedrijfsfotografie

Met een bedrijfsreportage laat Gijs uw bedrijf van haar mooiste kant zien, dus inclusief de medewerkers en/of klanten die het zo uniek maken! Dat doet hij bovendien met een kenmerkende en consistente stijl en kwaliteit, waardoor uw organisatie een herkenbare en consequente visuele stijl krijgt. Bedrijfsfoto’s van Gijs maken het niet alleen makkelijker om nieuwe klanten te werven, maar ook potentiële nieuwe werknemers zullen zich aangetrokken voelen tot de interactie en het plezier dat van de foto’s afspat! Een bedrijfsvideo is ook mogelijk.
“Gijs weet waar goede foto’s aan moeten voldoen en is zeer gedreven in het bereiken van een resultaat waar je als klant mee gezien wilt worden. Hij is zeer flexibel in afspraken, prettig in de omgang en weet voor een scherpe prijs te werken. Gijs heeft ons prima geholpen met foto’s van events en website-fotografie. Wat ons betreft exciiiting!”

Exite ICT, Enschede

Werkwijze bedrijfsfotografie

Mensgerichte fotografie

Hoewel Gijs ook ervaring heeft als productfotograaf, focust hij zich bij zijn bedrijfsreportages graag op de mensen. Mensen geven een bedrijf letterlijk en figuurlijk een smoel. Ze brengen de website, brochure of beurswand werkelijk tot leven. Gijs fotografeert mensen graag in hun natuurlijke omgeving, bijvoorbeeld achter een machine, of in overleg met collega’s. Zijn bedrijfsfoto’s ademen werkplezier en professionaliteit. Lees het blog over het waarom van mensgerichte bedrijfsfotografie.

Lichtgebruik

Ook bij bedrijfsreportages gebruikt Gijs zijn mobiele flitsset als geheim wapen. Hiermee is hij niet afhankelijk van het bestaande licht op de locatie, maar kan hij het aanvullen of zelfs helemaal vervangen. Hierdoor krijgen de foto’s die Gijs maakt voor jouw website, flyer, of banner echt de x-factor!

Informeer over een bedrijfsreportage

Of stuur een mail naar gijs@gijsvofoto.nl