Over Gijs – fotograaf in Enschede en Zuid-Drenthe

Gijs van Ouwerkerk (1976) is een veelzijdige en creatieve fotograaf opererend vanuit Enschede in Twente en de regio Coevorden in Zuid-Drenthe. Al sinds 2008 werkt hij voor vele redacties, bedrijven en ondernemers. Zijn werk verschijnt regelmatig in tijdschriften, brochures, boeken en op websites. Zijn specialisaties zijn portretten op locatie, bedrijfsreportages en zakelijke evenementen, zowel in stilstaand als bewegend beeld.

Vanwege zijn doctorstitel in de werktuigbouwkunde (behaald in 2009) heeft hij een scherp oog voor technische en wetenschappelijke onderwerpen en daarmee voor industriële fotografie en hightechbedrijven. Bovendien denkt hij graag mee over hoe een abstract concept het beste in een foto te vangen is.

Zijn passie wordt gevoed door de prettige omgang met mensen en de uitdaging om van iedere situatie een bijzondere en aantrekkelijke foto te maken.

De laatste jaren maakt Gijs ook professionele video’s. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Als The Voltage Painter maakt Gijs ook beelden die tot stand komen met een analoge modulaire videosynthesizer. En in zijn part-time baan bij hightechbedrijf PHIX vult hij het maken van beeld aan met vaardigheden op het gebied van communicatie en marketing.

Gijs van Ouwerkerk portret op locatie Kees Koolen
Portret op locatie in Hengelo van Twentse topondernemer Kees Koolen
fotografie fabriek Moskou
Bedrijfsfotografie in een betonverwerkende fabriek in de buurt van Moskou (voor een Duitse opdrachtgever in 2018)
fotograaf op golfbaan twente
Fotoshoot bij Twentsche Golfclub in Ambt Delden – foto: Riekje Westphal

Neem contact op met Gijs

Of stuur een mail naar gijs@gijsvofoto.nl