Dit mooie uitzicht vanuit mijn woning in Enschede Deppenbroek zeg ik binnenkort vaarwel, maar ik ga Twente niet verlaten. Mijn verhuizing houdt eerder in dat ik er een standplaats bij krijg, in het mooie Drenthe! 

regenboog uitzicht enschede deppenbroek

Ik kan niet wachten! Vanaf 1 juli woon ik met mijn lieve vriendin en fotograaf Karijn Fotografie in het rustige Drentse dorp Oosterhesselen. Het is een prachtige plek midden in de natuur, precies tussen de steden Emmen, Coevorden en Hoogeveen in. Ga ik daarmee mijn fotografie in Twente achter me laten? Zeker niet! Ik blijf op parttime basis in Enschede werken en kan daarom nog steeds op flexibele wijze fotoshoots in Enschede en omstreken blijven uitvoeren.

En natuurlijk krijg ik Drenthe er dan als standplaats bij! Ik weet zeker dat ik talloze ondernemers in Emmen, Hoogeveen en Coevorden blij zal kunnen maken met bedrijfsreportages, evenementfotografie, videoreportages en portretten op locatie. En zelfs de stad Groningen komt een heel stuk dichterbij. Karijn is al bekend met Drenthe, omdat ze jarenlang als fotograaf vanuit Assen heeft geopereerd. Ook zij krijgt in Oosterhesselen een ideale uitvalsbasis om haar gezinsfoto’s, trouwreportages en intieme bedrijfshoots uit te voeren in haar unieke verhalende stijl.

Met veel plezier kijk ik ernaar uit om mijn fotografie in Twente aan te vullen met frisse uitdagingen in mijn nieuwe leefomgeving in Noord-Nederland. En verder reizen kan natuurlijk ook altijd. Ik hoop jullie snel weer te zien!