Nieuwe recente foto’s

In de vorige update van mijn website zagen jullie o.a. het resultaat van een serie buitenlandse opdrachten. Hoewel ik de afgelopen tijd niet zo ver weg ben geweest als Moskou, verliet ik mijn geliefde Twente toch een paar keer.

Op de Bauma, een enorme beurs voor bouwmachines in M√ľnchen, bezocht ik de stand van mijn klant Topwerk en zag het resultaat van mijn harde werken terug in hun brochures. Zo’n ‘stand’ omvat trouwens bijna een hele hal en speciaal voor het evenement was er een stenen vloer, bar en restaurant uit de grond gestampt!

Met de makers van de zeer populaire online gemeenschap The Dutch Way of Life ging ik een weekend op stap in de omgeving van Gorinchem. In alle vroegte maakten we oer-Hollandse beelden van de molens van Kinderdijk. De reportages van TDWOL trokken zoveel belangstelling dat RTL4 en diverse regionale kranten er aandacht aan besteedden!

Klik op de afbeelding hieronder om de foto’s te bekijken.