Nieuwe recente foto’s

Er staat weer een nieuwe serie recente beelden op mijn website, met o.a. portretten op locatie, evenementen, promomateriaal en technische foto’s.

Hoewel ik voornamelijk in Twente fotografeer, maakte ik afgelopen seizoen een paar uitstapjes naar elders in het land. In het noorden maakte ik promotiemateriaal voor de opleiding MEEM in Leeuwarden, een kleurrijk gezelschap voornamelijk buitenlandse studenten. In de provincie Groningen werden weer wat Heineken Goed Getapt awards uitgereikt, dus deed ik met de accountmanagers een drietal horecagelegenheden aan. Om te fotograferen, niet om te zuipen! 🙂
Voor het fotograferen van de promotie van Robin Kok was het erg leuk om de UvA in Amsterdam eens aan te doen. De promotieprocedure verloopt nét iets anders dan in Enschede, dus het was wel opletten geblazen!

recent april18