Nieuwe set recente foto’s

Het werd hoog tijd om de recente foto’s op mijn website weer eens te updaten. Een hoogtepunt in mijn carrière was de dag dat ik het bezoek van Mythbuster Jamie Hyneman aan de Universiteit Twente mocht fotograferen. Ik ben niet zo snel “star struck”, maar ben stiekem toch wel erg groot fan van het programma Mythbusters en deze introverte, getalenteerde en authentieke man die ook in het echte leven volkomen zichzelf is.

Een belangrijke ontwikkeling is ook het afscheid van rector Ed Brinksma, die ik in mijn dagelijkse werk regelmatig tegenkwam. Ik heb hem altijd ervaren als een zeer vriendelijke en benaderbare man en een uitstekend spreker, die alle groepen mensen op de universiteit perfect leek te begrijpen en vertegenwoordigen. We zullen hem missen, al is hij nog niet volledig uit beeld verdwenen. Ed’s kersverse opvolger Thom Palstra heeft een vergelijkbaar soort warmte en hartelijkheid over zich, dus dat belooft veel goeds. Over de bestuurlijke kwaliteiten van de heren mogen anderen oordelen :).

Er zitten dit keer ook wat productfoto’s tussen die in een studio gemaakt lijken te zijn. Hoewel ik geen studioruimte heb, kan ik met een mobiel achtergrondsysteem en lichten op locatie de illusie van een studio creëren. Voor Megasmoke fotografeerde ik een productzuil voor e-sigaretten en voor natuurkapper Estilona maakte ik diverse beelden voor op haar website.

recent april17