Nieuwe recente foto’s

Bij deze nieuwe update van de recente foto’s op mijn website heb ik bewust gekozen om de nadruk te leggen op de meer alledaagse beelden. Het fotograferen van conferenties met sprekers reken ik bijvoorbeeld tot een van mijn grote specialiteiten, maar ik heb er op de website tot nu toe nog niet heel veel van laten zien. Hoewel de omstandigheden van die foto’s misschien alledaags zijn, zijn de sprekers dat allerminst. Eric Mazur, Ruth Graham en de geportretteerde Krzysztof Matyjaszewski zijn internationaal bekende wetenschappers en bijzondere gasten van de Universiteit Twente.

Henk Mulder is een kanjer van een andere orde. Hij raakte tijdens zijn studententijd blind ten gevolge van een zwaar ongeluk, maar rondde onlangs toch een bachelor af. Dit bericht haalde o.a. de website van de NOS en het Dagblad van het Noorden, waardoor de fotoserie die ik oorspronkelijk voor UT-Nieuws maakte opnieuw onder de aandacht kwam.

Populaire thema’s als robotica, rapid prototyping (3D-printen) en nanotechnologie komen ook weer voorbij. Uit mijn reportage van het gebouw van Sigmax, die de kaft van de WIT Business haalde, koos ik een andere foto van de spectaculaire trap die centraal staat in het interieur.

Klik op de foto om naar de gallery op mijn website te gaan:

recente foto's twente