Nieuwe zomerse foto’s

Om de deprimerende invloed van het grijze januariweer een beetje weerstand te bieden heb ik de pagina met recente foto’s op mijn website gevuld met beelden die ik afgelopen zomer maakte. Toen het zo lekker warm was dat een voltreffer in een watergevecht nog voelde als heerlijke verkoeling! Zowel bij een evenement van de vereniging van Iraanse studenten als bij de summer school CuriousU was er volop waterpret te fotograferen.

Het was de eerste editie van CuriousU en ik had de eer om deze enthousiaste talenten een hele week met mijn camera te mogen volgen. Naast de vele praktische workshops was ook het avondprogramma zeer de moeite waard. Zo werd het festival getrakteerd op een optreden van illusionist Victor Mids, bekend van het tv-programma Mindf*ck.

De Kick-in, de introductie voor eerstejaars studenten, bracht als vanouds ook veel fotogenieks. De schuimparty is altijd een feest, maar extra spectaculair was het optreden van Will and the People op de Oude Markt. De zanger liet zich letterlijk op handen dragen!

Ook de portretten brachten mij weer op uitlopende locaties. Zo kwam ik o.a. bij twee hoogleraren thuis over de vloer, bezocht ik een galerie in het pittoreske Ootmarsum en kwam ik door de beveiliging bij Thales voor een foto van hun CTO Lukas Roffel.

Klik op de foto met thumbnails om de foto’s groter te bekijken!

fotografie enschede