Workshop strobistfotografie

Op woensdag 16 mei 2012 geef ik bij amateurfotografenvereniging Foton een workshop strobistfotografie. Strobistfotografie is een vorm van (portret)fotografie waarbij gebruikt wordt gemaakt van een of meerdere flitsers die niet op de camera bevestigd zijn. Mijn workshop is bedoeld voor beginnende strobisten. Ik laat zien hoe je mooi kunt verlichten met een externe flitser en leg uit welke apparatuur je nodig hebt. Ook vertel ik het een en ander over het gebruik van kleurgels, voor kleurcorrectie en kleur…madness!

Een belangrijk deel van de avond gaan we zelf foto’s maken! Daarbij is het handig, maar niet noodzakelijk, dat je een camera en flitser(s) meeneemt.

Tot ziens op woensdag 16 mei 2012, 20:00, Universiteit Twente, gebouw Vrijhof, zaal 3, toegang: gratis

Een externe flitser bij een bruidsshoot